Oznam pre zákazníkov

Oznam pre zákazníkov

Priatelia, vzhľadom na vývoj situácie na SK v súvislosti s vírusom Covid-19 aj naša spoločnosť DS Garden pristupuje k dobrovoľnej “karanténe”. Vážime si našich zákazníkov, a rovnako si veľmi vážime aj našich zamestnacov, a preto musíme všetky naše už naplánované aktivity presunúť o 14 dní.
Od pondelka 16.3.2020 nechávame všetkých našich zamestnancov doma, tým pádom nebudeme môcť vykonávať najbližších 14 dní aktivity vo Vašich záhradách, areáloch, parkoch atď.
Aj keď naša práca u Vás prebieha v exteriéri, no naši zamestnanci sa stretávajú navzájom, či už je to v autách pri doprave k Vám, pri pauzách či obedoch alebo pri nakupovaní materiálu od dodávateľov, atď. Snažíme sa eliminovať riziko možnosti prenosu medzi nimi navzájom, rovnako eliminovať možnosť prenosu na našich zákazníkov alebo na ich ratolesti, ktoré majú v tejto dobe “prázdniny”.
Pevne veríme, že aj toto rozhodnutie prispeje k zlepšeniu a upokojeniu situácie v súvislosti so spomínaným vírusom a vidíme sa už opäť od pondelka 30.03.2020. Postupne budeme vybavovať plánované záležitosti podľa nášho harmonogramu, ktoré sa nám týmto rozhodnutím presunuli v kalendári o 14 dní.
Poprosíme Vás o pochopenie nášho gesta, a veríme, že to nenaruší našu vzájomnú spoluprácu.
Zdravie nadovšetko!
Všetko dobré želá tím DS Garden, s.r.o.

Napíšte komentár

Your email address will not be published.